Jotunheimen

I forrige uke klarte jeg å løsrive meg litt fra Bamble, og deltok på en Fortellervandring i Jotunheimen.

Vi startet på Sognefjellshytta, og gikk ned hele Utladalen. Underveis var det som dere ser helt grei utsikt mot Hurrungane, og Jotunheimen er både mektig og mangfoldig. Temaet for vandringen var det mytiske landskapet, og jeg har fått mye input med huldrer og jotner! 🙂

Flere bilder ligger i galleriet “Jotunheimen 2018“.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.