Ny helg i Eiken

Ble igjen i Eiken denne helgen også. Palmesus fristet ikke (bor rett ved scenen). På lørdagskvelden padlet jeg helt N i Lygne på veldig stille vann:

Både i går og i dag har det vært produktive dager foran macen. Har lagt ut nesten 10 nye oppføringer i blogge iberegnet noen kommentarer. Et par av sakene har fått en del oppmerksomhet, og betydd noe for noen i deres liv. Det synes jeg er stas. Selv om det viktigste fremdeles er å få ting ut av hodet.

Nå gjør jeg klar til siste jobbuke før ferien. Det blir en del journalskriving, men tror det skal gå greit! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.