Tilbake fra Interrail

DA har jeg vært nesten 14d på interrail til Frankrike og Chamonix. Kom hjem med danskebåten rett før midnatt, og nå har jeg gått igjennom bildene. 115 stk ligger her: Chamonix 2018. Her er ett av dem:

På grunn av myte snø i alpene ble det ikke noen tur rundt Mont Blanc denne gangen. I stedet ble det dagsturer med utgangspunkt i Chamonix eller småstedene rundt. Frister veldig å komme tilbake, og interrail er glimrende til Chamonix. Siste dagen løp/gikk jeg 35km og nesten 3000 høydemetre. Da var det ikke vanskelig å få sove på nattoget fra Basel til Hamburg…

Jeg skal komme tilbake med et eget innlegg om TMB og interrail…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.