Shinrin-yoku

På Bragdøya Camp kom jeg for første gang i kontakt med “skogsbading/forest-therapy” i praksis, og det gjorde dypt inntrykk.- Nå har jeg begynt å lese meg opp, og her kommer utdrag fra noen bøker. Først fra Myiazaki:

In recent years, stress-related diseases have become a social problem on a global scale. Without even realizing it, we are over-stimulated and stressed by today´s man-made world, and that makes our bodies more susceptible to disease. It is not surprising that attention is turning to shinrin-yoku as an example of a natural and low-cost way to alleviate this problem.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Shinrin-yoku

  1. krumtappen sier:

    Dette med naturens påvirkning i forhold til psykisk helse er faktisk godt dokumentert gjennom vanlig forskning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.