Avslapning

Jeg har noen timer med oppmerksomt nærvær på jobb, og i den forbindelse kommer jeg i kontakt med mennesker som har forskjellige typer erfaringer. I dag fikk jeg noen tips som jeg ble bedt om å se på. De ligger her.

Den første er fra Henry Leander:

Han har diverse hypnoseshow som også ligger på YouTube, og noen av dem er veldig fascinerende. Det er nesten vanskelig å tenke seg at dette er ekte.

Den andre er fra Kenneth Soares:

Til slutten fra Trond Standnes:

Jeg har som nevnt bare fått tips om disse, og ikke hørt de selv enda. Kommer tilbake med mer når jeg har fått hørt igjennom. De to første beskrives som «hypnoterapi», og det er noe annet enn mindfulness. Førstnevnte har et formål (terapi), mens sistnevnte bare går ut på å registrere her og nå. Gjennom dette KAN mindfulness/oppmerksomt nærvær føre til avslapning og mer bevisste valg, men det er en bonus. Ikke selve hensikten med øvelsen.

Senere i dag fikk jeg enda et tips – Line Gudahl (lineyoga.no):

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.