Endelig langrensski

I dag fikk jeg endelig prøvd langrennsskiene, og turen gikk til Nasbøvarden:

Underveis ble det en del stopp for å ta bilder, og etter at jeg kom hjem ble det 20 bilder i dette galleriet: Nasbøvarden 18.2.2018

Fredagen gikk med til flytting og kontor. I dag startet jeg med ski, og gikk over i telefonmøte i Oslo. Så blir det mer kontor i morgen. Det nærmer seg mva-oppgjør, så jeg biter det i meg og tar en økt i morgen. Dessuten er det litt søknader og noe annen orging som må på plass.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.