Nye nettsteder

Denne helgen har jeg brukt en del tid (kanskje litt for mye) til å få bokoman.no over på WordPress, og lage en portfolio for bilder: larsverket.photography:

Den første er jo mest for min egen del, og nå blir den enklere å oppdatere. Kan gjøres fra hvor som helst. Portfolioen har det blitt et økende behov for, ettersom jeg selger mer og mer bilder. Da er det fint å ha et sted å vise frem noen av de jeg har tatt. Også er det gøy å fortelle litt om hva som skjer også. Siste levering til Sørlandet rehabiliteringssenter var jo bilder på 17m2, og det er verdt å skrive om! 🙂

Det har blitt tid til litt klatring i helgen også, og prøver å få til en økt til i løpet av dagen. Men, nå skal jeg legge til litt flere bilder i galleriet. Satser på å få noen gallerier opp og stå i løpet av uka. Har allerede passert 10 bilder i panorama-galleriet, og nå ligger det noen padlebilder og bilder fra Tvergastein på lur! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.