Leve enklere

Da er jeg i gang med et nytt foredrag med tittelen: “Leve enklere”. Har holdt noen slike siste åra, men det kommer stadig utvidelser. Like moro hver gang, og ikke minst samtalen med publikum etterpå! Her er en enkel glede fra en morgentur i desember:

Oppdatert 24.1 – dagen etter:

Slik så plakaten til arrangementet ut:

I friskt regnvær møtte det opp nærmere 100 stykker, og det ble en veldig inspirerende kveld synes jeg. Fikk mange tilbakemeldinger både etter foredraget, og på e-post/FB senere på kvelden. Holdt kanskje på litt lenge (55+20-25min), og skal korte inn litt før reprise i Mandal 14. mars. Gleder meg allerede!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.