Mind the gap

I dag hadde Sunniva Gylver skrevet en betraktning rundt nyttår på FB-siden sin, der en av knakkene var «Mind the gap» på undergrunnen i London. Det fikk meg til å skrive følgende kommentar, som også vil være noe jeg tar med meg inn i 2018:

Takk for gode ord, og ikke minst «Mind the gap». Fikk meg til å tenke. Mellomrommet har betydd mye for meg siste årene. Det øyeblikket som er mellom fortid og framtid. Øyeblikket – nuet – er jo også et mellomrom. Et GAP – Genuein Awareness Point(!) I stedet for å handle på autopilot får jeg tak i GAPet, og kan ta et bevisst valg. I øyeblikket. Det skal jeg øve mer på i 2018. Være mer tilstede. Vågsomt. For andre, for meg selv og for verden!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.