Julefeiring

I år ble det julefeiring i Eiken, og alle fire var på plass – her utenfor kirka:

Faktisk første besøk i Eiken kirke, og det var en fin kirke. På julaften var den i tillegg smekkfull! Det blir liksom ikke jul uten “Deilig er jorden”. Dessverre forsvant all snøen i dagene før jul – det var fantastiske stemninger tidligere i desember:

Dette bildet er fra 18. desember. Men, da kan vi jo gjøre andre ting. Første juledag ble det treningstur og en runde i “The Eiken Playground”. Først rundt Kollen, så videre langs vannet og opp intervallstien til trehytta. Deretter en runde i hinderløypa, før vi koblet på to dekk og fant en liten rundløype med en bratt stigning. Til slutt langintervall opp til hytta igjen. Det ble mye høy puls på en snau time, og det ble til og med lagt igjen litt julemat på grusen i det tyngste draget…

På kvelden var det julemat i Eiken med enda flere i familien. Så da fikk vi ticket av både pinnekjøtt og ribbe denne jula også:

Andre juledag var fridag med litt besøk og klatring. Ons-fre ble det mye kontor – og regnskapet for 2017 har virkelig fått en kickstart. Skal prøve å få til enda mer i dag. I morgen (lør) og frem til mandag skal jeg være husfolk på Prestegarden. Det skal bli hyggelig. Så er jeg tilbake i Eiken mandag kveld. 2018 begynner med 8 uker på i Eiken (inkl to kursturer til Oslo). Da skal jeg i opplæring på nye pasientgrupper, og det er alltid morsomt og interessant med ny læring! 2018 kan bli bra det også! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.