Snø i Eiken

I går kveld startet det med sludd, og gikk over til flott snø i natt:

Dermed våknet jeg til et skikkelig postkortlandskap. Timeplanen på jobb viste uteaktivitet fra kl 09, så da ble det en tur rundt Kongeneset. Vi fant flere “Lykkens portaler”, og de ble innviet en etter en. Her må det bli mye lykke!

Ellers er det ganske intense dager på jobb, men det går veldig bra! I morgen setter jeg meg på tog/buss til Bergen, og skal delta på søvnkurs hos det Nasjonale søvnsenteret der. Tilbake igjen på lørdag.

Flere bilder ligger i Eiken-galleriet på Flickr – helt i bunnen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.