Bilder fra Kalymnos

Da har jeg fått gått igjennom alle bildene fra Kalymnos. Flere panoramaer, en video og overraskende mange bilder har funnet veien til galleriet “Kalymnos 2017“. Her er ett av dem – på verandaen hos Elena:

Det ble kanskje litt vel mange solnedgangsbilder og panoramaer av Telendos, men de gjør dype inntrykk… Første uka var vi der med CKK (klatreklubben i Kristiansand), og øya merket også dem:

Denne gangen fikk jeg også vært med på 4 yogatimer, og særlig de med Yinyoga gjorde sterkt inntrykk. Her må det forskes mer! Det ble også et par gode løpeturer med Lars, og det var veldig hyggelig. Her er vi på kaia på Telendos etter å ha løpt/gått rundt øya:

Turen rundt Telendos er en av etappene i The Kalymnos Trail-boka. I tillegg gikk/løp jeg turen helt i nord. Vi var også innom ruta noen steder. Blant annet da vi var på sykkeltur, og gikk ned til bukta på NØ-siden av øya.

Kalymnos er et paradis for trening, og vi kommer definitivt til å komme tilbake….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.