Hjemme igjen

Det kjennes veldig rart ut at det ikke har stått noe her i bloggen siden 1. oktober. Men, jeg har en liten liste med ting som kommer… Kom hjem med tog fra Oslo i går, og begynner å få hodet litt over vannet. Flott skogstur i dag, og fortsetter med å komme litt ajour i morgen. Skal til og med bli litt bilder etterhvert tenker jeg… Har hatt fantastiske uker på Kalymnos, med klatring, løping, yoga og en sykkeldag. Ikke en regndråpe å tre uker!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.