Kalymnos neste

I dag har jeg gjort unna resten av MÅ-tingene på lista på kontoret. I morgen tidlig er det avgårde til Kalymnos:

Gleder meg utrolig til å få denne utsikten igjen!!! Blir en lang reisedag i morgen – selv med fly, men får gjøre det beste ut av det. Lunsj i København sentrum bl.a….

Satser på å bli borte ca 3+ uker, men litt avhengig av hvordan hjemreisen faller på plass. Vi har ikke bestilt noen retur. Første uken (høstferien) er sammen med CKK (den lokale klatreklubben). Nå har jeg med godt med bøker, klatreutstyr, sykkelbukse, joggeting og så skal jeg gjøre en del yoga. Gleder meg! 🙂 Treningsleir. Femte gangen vi er på samme sted.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.