Timelapse og høstmakro

Denne uken har det ikke blitt så mye foto, men en timelapse-video har det blitt (legg merke til regnbygen!):

Eiken 9/17

Også noen makrobilder med høstfarger:

I går hadde jeg kollegaer på besøk på hytta. God mat og reisebrev fra Sør-Afrika. Veldig koselig!

Ellers er det rart å tenke på at 8 uker med jobb her i Eiken nå går mot slutten. På mandag setter jeg meg på flyet sydover – til klatremekkaet Kalymnos (Hellas). Gleder meg veldig til det, men har jammen fine dager her også. Selv om det har vært mye regn siste 14d.

Treningsdosene er blitt mindre siste uka, men så har jeg tenkt og lest desto mer. Blir jo skikkelig action fra tirsdag i neste uke, så det skal nok bli nok trening. Gleder meg både til klatring og løping, og litt sløving i sola med gode bøker. I dag fikk jeg siste forsendelse med bøker, og har plukket ut fem stk som jeg vil ha med nedover på tur!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Timelapse og høstmakro

  1. Eivind sier:

    Herlige høstbilder, og moro med timelapse! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.