Spennende modell

I dag har jeg fått tid til å tegne ned en modell jeg først fikk av Erik Fismen, men som helt klart er inspirert av den kognitive diamant og Annette Bischoff sin modell for friluftsliv:

Jeg synes modellen aktuliserer flere ting. Den kognitive diamant tar utgangspunkt i at vi er hele mennesker – der kropp, tanker, følelser og handlinger henger sammen. Og gjensidig påvirkes av hverandre. Slik er det også i friluftslivet, der kropp, åndelighet, estetikk og kunnskap går hånd i hånd. Det spennende med modellen er jo hvordan kroppen binder de to sammen til et hele.

Jeg skal skrive dette mer ut på www.uterehabilitering.no ved anledning. Nå har jeg i alle fall fått laget modellen elektronisk… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Spennende modell

  1. Tilbaketråkk: Finn-UT-modellen | homo ludens

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.