Nye kveldsturer

Vi er stadig ute på små kveldsturer, og det er flotte stemninger mot horisonten.

Kyststien er også flittig besøkt, og har nå passert 150km på den i sommer. I morgen planlegger jeg et langløp.

Har hatt rednings- og rulleøvelse med en hyttenabo i dag. Veldig gøy.

Fikk til håndrulle på begge sider i dag også, men det er ujevne dager. I dag var jeg ikke nærheten av stormrulle, men fikk til noen andre som jeg kanskje sliter med ellers. Revers sweep satt også litt langt inne i dag. Spennende å registrere hvordan dagsformen varierer veldig på ting der det er veldig små marginer. Da jeg misset på rulle med knytte hånd prøvde jeg igjen med åpen, men er fremdeles avhengig av fart/rytme for å få til den. Så glemte jeg helt at jeg hadde kastetre før jeg rev meg ut. Prøver å få dette litt mer kontrollert – slik at jeg alltid kan komme meg opp – helt uavhengig av åre…

På boksiden går det unna, og nå ligger det 10 bøker i hylla fra i sommer. Skal oppdatere BOKOMAN.no når jeg er tilbake i Kristiansand. Kanskje jeg rekker det søndag kveld om en uke. Har ikke helt lagt opp kjøreplanen inn mot Eiken, men bestilt billett med buss herfra 12.40 neste søndag. Det blir rart å dra herfra da. Fire uker med staycation uten bil er veldig fin ferie. Mange valg en ikke behøver å ta, og hvilepulsen blir en helt annen. Tar med meg det i erfaringsboksen til senere…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.