Sommeren 2017

I dag har jeg tatt på et tastatur igjen – nesten 14 dager siden sist. Har gode dager i Bamble, og i dag har jeg backet opp og lagt ut litt bilder. Flere dager med magisk stemning, fx dette:

Får legge inn link til flere bilder etterhvert. Nettilknytningen er heldigvis like dårlig som den har vært her bestandig (nesten), så det er begrenset hva som skjer av nett-ting. Det er både deilig og frustrerende egentlig. Men, leser mye, og det er veldig deilig!

I går var første smeigedagen, og den brukte vi til en langtur rundt Knallern, Rauholmane og til Stråholmen. Der ble det pause/bad/rusletur, før turen gikk videre til Jomfruland. Nok en strekk på beina, og middag på Haga Kro. Så fint legg hjem på speilblankt hav!

I dag er det kald vind og overskyet. Litt regn. Men, det har vært veldig tørt siste 14d, selv om det ikke har vært så varmt. Men, det er varmt nok i le. Har badet hver dag! Joggeskoene er også flittig brukt, og gleden over Kyststien blir bare større og større. Vi har til og med fått prøvd klatreutstyret på Valle-feltet en dag.

Dyrelivet er det heller ikke noe å si på. I går så vi nesten 30 hegrer som sirkelt over Bjørnøya. Senere på dagen så vi tilsammen godt over 30 sel på de ytterste øyene. I “hagen” går det et rådyr med to kalver, og innimellom dukker også grevlingen opp. På løpeturene har jeg sett slanger flere ganger, men er usikker på hva slags type. To av dem har vært nesten en meter. Den ene mørke med to hvite prikker ved øyenne. Den andre nesten helt svart med hvite flekker langs undersiden. Terne har det vært lite av i år, og det er virkelig et savn. Gløssmanetene glimrer fortsatt med sitt fravær, men det er litt brennmaneter. Makrellen er på plass, og vi har allerede hatt en middag med den!

I det hele tatt en sommer etter min smak!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.