Søgneskjærgården

På fredag padlet jeg bort til Ny-Hellesund for å se på Undervannsskjær teater (hylende morsomt – anbefales!) Fikk favorittplassen min på Kapelløya:

Olav Grendstad som driver teateret i Skolehuset hadde mange gullkorn på lager i år også. Den røde tråden var alle sammenslåingene i kommuner og fylker, og offentlig forvaltning på sitt verste… Han har en egen evne til å få deg til å le av det som er tragisk, og det gjør godt.

I går våknet jeg til en nydelig morgen, og tok en tur på Kyststien til verftet også:

Så gikk turen til Kjeltringholmen i Kristiansand, der jeg skulle være med på en 50-årsfeiring. Det ble en ganske lang tur i mye vind, men heldigvis medvind. En del uhyggelige opplevelser med båter og vannscootere. Blir veldig deilig å forlate Kristiansand i morgen, og innta Bamblekysten. Der er det også mye vannscootere og båter, men heldigvis er det ganske store områder der de ikke brukes (pga svært urent farvann).

I dag blir det mest pakking og konsolidering før avreise!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.