Norske padleperler

De siste dagene har jeg jobbet som programleder for serien Norske padleperler (sesong 2). Sesong 1 ble tatt opp i Nord-Norge, mens nå var turen kommet til Sør-Norge. Da var det naturlig å ta turen innom bl.a. Ryvingen fyr:

Vi har også vært i Søgne og Kristiansand. Snakket om Kystled, bølger, verneområdet Oksøy – Ryvingen, prøvd surski og en del annet. Blir spennende å se det ferdige produktet. I går fikk vi til og med litt presse, da N247.no skrev saken: Lager fem padleprogram fra Søgne-skjærgården. Magnus Furset var fotograf, og jeg tror han har fått mye bra materiale å se igjennom – spesielt er jeg spent på drone-bildene han tok.

Det ble ikke så mange bildene på meg, men her er resten av de som var i kamera:

Alt i alt: Lærerike og veldig lange dager. Jeg har aldri vært programleder før, men det kan vel også gå bra! 🙂

Serien blir publisert i løpet av sommeren, og første episode kan være på plass i løpet av 2-3 uker tror jeg. Følg med!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.