Fast ansettelse

I dag gikk det plutselig opp for meg at jeg blir fast ansatt som “Livsstyrketrener og Friluftsveg-Gleder” ved Sørlandet rehabiliteringssenter fra midnatt. Da er prøvetiden over.

Det har vært en fantastisk reise så langt. Gode kolleager, masse å lære og mye godt humør. 50% stilling passer meg utrolig godt. Så kan jeg være litt foredragsholder, undrende borger, blogger, padler, friluftslivsevangelist/uterehabiliteringsevangelist osv ved siden av. I våres har det vært mye bokpakking i helgene – padleguidene går fortsatt greit! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.