Ny tur til Hekkfjell

I dag gikk turen igjen til Hekkfjell med en gruppe. Sol og litt vind, men veldig fotogent på toppen:

Tror det skal gå en stund før jeg blir lei av disse motivene!

Ellers fikk jeg lagt ut to geocacher på toppen i dag, så kvelden i dag har bl.a. gått med til å få registrert de på geocaching.com + de to jeg la ut med kajakk langs Lygne i går. Regner med at alle 4 kanskje blir synlige mot helgen. Så blir det spennende å se hvor mange som er innom dem i løpet av sommeren! Jeg har siste arbeidsdag her på fredag, og da er jeg ikke tilbake igjen før i begynnelsen av august.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.