Åpen dag på fyret

I dag har det vært Åpen dag på Odderøya fyr – med MYE vind:

Kom til Kristiansand 13:33 i går, og fikk gjort noen ærend før vi dro ut på joggetur i Bymarka. Gjorde utrolig godt. Etterpå innviet vi Monsoon på torvet, og fikk nøtteinnbakt torsk (wasabi). Veldig godt!

I dag har jeg vært mest på fyret, og fått god hjelp av to andre. En liten kontorøkt midt på dagen ble det også tid til. Så tar jeg toget tilbake til Eiken i kveld 21.15, og går løs på siste arbeidsuke der før ferien. Men, det er enda en uke igjen i firmaet før jeg tar skikkelig sommerferie. Men, da skal jeg ha 4 uker i Bamble – helt uten noe program. Det skal bli utrolig deilig. Tar selvsagt med noen gode bøker, kajakken og tuliqen… Og joggeskoene… Og klatreutstyret… 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.