Innvielse av hytta

I går hadde jeg gode kollegaer på besøk, og samme dag dukket skiltet med hyttenavnet opp:

(Noen vil kanskje mene at “ADHD-reiret” som hyttenavn høres litt stressende ut. Til de kan jeg opplyse om at akkurat dette skiltet er tosidig, og at det på andre siden står “Kongerehab”. Hytta ligger kort vei fra Sørlandet rehabiliteringssenter, og halvøya hytta ligger på heter Kongeneset.)

Hadde laget to foccaciaer, og overraskelsen var stor da jeg fortalte at den ene inneholdt 39 fedd med hvitløk! 🙂 Til brødet var det tomatsuppe eller mangosalat. Været var ikke det aller beste, så det ble mest innendørs.

Det har vært nok en fin uke her i Eiken, men det har blitt for lite trening. Selv om jeg har fått gått en del, så har det faktisk ikke vært en eneste økt med litt puls. Får se om det er mulig å få det til i helgen. Blir her til i morgen lunsj, og så er det Kristiansand til søndag kveld. Sankthans blir ikke feiret i nevneverdig grad….

Var hjemom en liten tur etter jobb, og nå har jeg jobbet med et nyhetsbrev i en drøy time. Tenkte jeg skull gjøre ferdig litt mer til et foredrag tirsdag og en ny nettside. Men, det er fredag – og jeg skal en tur innom her i morgen tidlig også. Så jeg tror det utgår! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.