Konsert i Ravnedalen

Det er ikke ofte jeg er på konsert, men i går kveld kom jeg over en fribillett:

Det var Cirkus Ravnedalen 2017, og hovedartisten var Highasakite. Flott sted å ha konsert, men utrolig ølpushing. Strengt forbudt å ha med væske mellom arenaene, og artister/konferansier fyrte opp (CB ble eksplisitt nevnt fra scenen osv). Utover kvelden er jeg litt usikker på hvor mye konsert en del egentlig fikk med seg. Nå er jeg kanskje altfor gammel til dette, men er det konsert så er skulle kanskje det være det viktigste? Jeg undrer meg i alle fall over kulturen. Det er 2-3 år siden jeg var på konsert sist – og det var merkbar endring.

Men, det er jo fint å få vært på konsert igjen, og få riste magen litt i bassen! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.