På sykkel rundt Hekkfjell

I går kveld ble det endelig en sykkeltur rundt Hekkfjell her i Eiken, Hægebostad:

Her er høydeprofilen:

Totalt var det bare et par kilometer som var nytt land, men det kan i høyeste grad defineres som en Eventur! God medvind på asfalten bort, godt selskap i “blodsmakbakken” (som også ligger på Strava – fikk 3.plass!). Oppe på fjellet tok vi første veg til høyre, men den sluttet brått ved ei hytte. Så det ble litt sykling i lyng og myr før vi kom inn på den vante stien til Hekkfjell. Tror kanskje det er like greit å trille opp til toppen, og så ta litt trilling i bratthengene – det er i alle fall mindre vått. Stien i begynnelsen er sykkelbar for de med litt erfaring – jeg trillet en del. Fra en krysser bekken og helt ned (ca 250 høydemetre) var til og med ikke jeg nedi med beina – fantastisk downhill-sykling. Jeg er stiv i nakken enda (og det sier jo litt om min teknikk nedover…) Men, en utrolig flott tur. Her er noen bilder fra Insta-kontoen min:

Her kan du også laste ned GPX-filen. (.zip-fil, da .gpx var ulovlig filendelse i WordPress)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.