Konfirmasjonshelg

Denne helgen har jeg vært i Bø. Både på besøk, og i en herlig konfirmasjon i dag. Ble noen bilder (og herlige lukter):

Jeg fikk lov til å være foccacia-ansvarlig, og da er jeg jo i mitt ess! Ellers har det vært mange fine samtaler – og det dukker hele tiden opp nye sammenhenger og lærdom. Livet er en reise en aldri blir utlært i.

I kveld har jeg pakket ned 29 padleguider til utsendelse, og legger de som er ferdig frankert i kassa på vei hjem i natt. Nå må jeg bare få ferdig foredraget om “Undringsrommet” jeg har lovt å holde i morgen (eller snart i dag ser jeg på klokka). Tror det blir spennende, men dt ble jo litt sent. Men, sånn er det innimellom. Jeg tar siste røkket nå før jeg rusler hjem for noen timer søvn. Drar herfra ganske tidlig i morgen. Så er det videre til Eiken i morgen kveld, og jobb der ut uka. Første arbeidsuke der jeg bor på hytta! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.