Grovbrød fra Eiken

I helgens oppdatering fra Sørlandets rehabiliteringssenter på FB var det oppskrift på grovbrød. Den må prøves!

Elisabeths brød (2 stk.)

625 g. hvetemel
250 g. sammalt grovt hvetemel
120 g. solsikkekjerner
100 g. linfrø
50 g. havregryn
40 g. sesamfrø
25 g. salt
2 pk. tørrgjær

Ca. en liter vann

Bland alt sammen. Deigen skal være rennende slik at du kan helle den over i brødformer.

Hev til de nærmer seg toppen.

Stekes på 180 grader i 45 minutter.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Mat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.