Ny reiseuke

Da er jeg på vei til Oslo for å være med på årsmøtet i Norsk Friluftsliv. De blir mitt siste møte der – etter 6 år i styret. Litt vemodig, men så kommer det helt sikkert andre ting jeg kan bruke energi på!

I går startet jeg uka hos tannlegen, og trakk en gedigen jeksel. Akkurat der og da kjentes det ut som jeg kunne putte hele hodet ned i hullet etter den tanna… Nå har det roet seg litt, men det er fortsatt plass til en del vindsus. Heldigvis har det vært helt smertefritt.

Siste to dagene har jeg postet 15 bøker, så det er helt klart at det nærmer seg sommer.

Har en del ærend på blokka i Oslo. Når vervet i NF er over, så blir det en dramatisk reduksjon i Osloturer.

Gleder meg til å se igjen kjente og kjære! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.