50% eikdøling

På onsdagen fikk jeg tilslag på ei hytte i nærheten av Sørlandet rehabiliteringssenter:

Etter at jeg startet å jobbe i 50% ved Sørlandeet rehabiliteringssenter blir det en del netter i Eiken (det er for langt å pendle hver dag). Så da har jeg hatt en drøm om at det kanskje dukker opp noe i nærheten. Og det gjorde det bare etter noen måneder. Å jobbe endring og uterehabilitering er utrolig spennende, lærerikt og givende. Så her har jeg lyst til å være fremover. I 50%-stilling blir det fremdeles en del tid til å være padlosof, undrende borger m.m. Så dette er en drømmemiks! 🙂

Så nå blir det i alle fall 100 netter på Kongeneset i året. I tillegg blir det nok muligheter for å leie hytta når jeg ikke er der. Dette er et eldorado for nærfriluftsliv (bading, vandring, løping, kano, kajakk – rett ved hytta). Oppstigningen til Hekkfjell er drøye 2km unna, og derfra er det 3500m og 500høydemetre til toppen. Da er du helt syd i “Langfjella” og Setesdalsheiene. Litt lengre løperunder/stisykkelrunder skal forskes på. Lygne er 1 mil langt, så litt kajakkturer blir det også. Visstnok er det fullt med småørret, så middagen skulle vel være sikret…

Denne uka la jeg også ut en geocache, og satser på å få ut 10-20 stk før sommeren!

Hytta ligger fremdeles på Finn.no hvis du vil se flere bilder.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.