Påsken 2017

Startet påsken på mandag med en tur til hytta i Bamble. Her fikk vi en fantastisk fin blåkveld med fullmåne:

Tirsdag ble en kjøre/sosialdag, og på onsdag var det klart for alpinsenteret i Hemsedal:

På ettermiddagen fortsatte jeg opp til en tipp der vi bodde – 1363 moh:

Det skumle var at jeg kunne gå på joggesko, nesten uten kontakt med snø. Nå var dette i syd-hellinger, men likevel. Anlegget i Hemsedal hadde vært stengt for lenge siden uten kunstsnø.

Dagen etter våknet jeg helt sausa, og det fortsatte gitt. Så da ble det rolige dager med mye lesing. Først en dokukrim “Jakten på Thunder”, og så en 100% krim “Offline” av Anne Holt. Begge var skikkelige pageturnere! Kom tilbake til Kristiansand lørdag kveld, og hadde en helt rolig dag i går. I dag har jeg hatt rolig yoga på AQ fra morgenen, og så hatt 3-4 timer på kontoret. Måtte få unna litt før jeg drar tilbake til Eiken i morgen tidlig.

Nå er det endelig vår! Selv om det kom en snøbyge tidligere i dag…. 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.