Slingsby 6-

I dag var det klart for å gå første 6- i Norge, og første 6- i år. Trente litt i går kveld, og i dag satt den! Rute ligger ved Odderøya fyr, på en vegg som heter Granittveggen i Sørlandet rock (klatreføreren for Sørlandet).

Her er to til – alle foto Øyvinn Bruce (tusen takk!):

Ellers ble det tid til en rolig løpetur i marka i kveld. Turen ble avsluttet på dramatisk måte. Hørte rop i Baneheia, og da jeg kom frem hang det ei jente etter armene til en gutt som hang mot kanten av et stup på 8-10 meter. Sammen fikk vi halt henne i trygghet, men begge var i sjokk. Fikk roet de litt ned, men fikk ikke kontakt med de. Gikk med de 10-15 meter, og så at de kunne gå. Da jeg forlot de holdt de gråtende rundt hverandre, og jeg håper de kom seg vel hjem…

Så selv en rolig tur kan utløse mye adrenalin. Tenkte på det på vei hjemover: Tenk om han hadde mistet taket rett før jeg kom? Men, nå gikk det bra. Heldigvis. Helt surrealistisk – det er liksom sånn som bare skjer på fim…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.