Telemarksturné

På onsdag var jeg i Kragerø og snakket om “Å gå”. Det var veldig gøy, og dette foredraget skal definitivt videreutvikles! Så bar det avgårde til hytta i Bamble:

Dagen etter var det planlagt hvile som vi sier ved Sørlandet rehabiliteringssenter. Leste over 400 sider, og regnet silte ned. Men, det ble litt opphold på ettermiddagen, og solen kom frem. Så bildet over er tatt da.

Fredagen var det fortsatt regn, men ut i kajakk. Da var det egentlig fine stemninger:

Jeg brukte bildene fra de to turene som innledning til foredraget fredag kveld: “Bamble og Kragerø – Helgeland i sør”. Det var et innlegg for å vise at en trenger ikke dra et døgn nordover for å få mange av Helgelands kvaliteter i kajakk!

Lørdag var det først en guidet tur til Trolldalen fra Sjøglimt, med innlagte stopper. Etter en hvil var det klart for mørkepadling:

Det ble en fantastisk tur i helt stille omgivelser. Månen var nesten helt fraværende, og stjernene ble reflektert i vannet. Etterhvert fant vi til og med moril! Var tilbake på hytta rett før midnatt. Veldig fornøyd (og det var jeg ikke alene om!).

I dag har det vært “Walk and talk” langs kyststien i Bamble sammen med Mariken fra FNF Telemark. Hun er svært kunnskapsrik, også fikk jeg lov til å undre meg litt underveis. Det ble en koselig tur, og de fleste fortsatte litt forbi Trolldalen.

Ankom Kristiansand i buss nå i ettermiddag, og det var 19 grader…. Etter å ha ordnet det som brenner her blir det middag med min kjære ute, og så pakking til ny uke i Eiken. (Noen ville kanskje sagt at det ble litt lite planlagt hvile her, og det er jeg enig i. Det er ulempen med å være 50% ansatt, og så jobb 0-100% i eget firma ved siden av. Men, det er snart påske, og jeg har lært meg til å akseptere at sånn er det akkurat nå!)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.