Foredrag: Å gå

Da har jeg satt punktum for foredraget “Å gå” som jeg skal holde på årsmøtet for Kragerø Turistforening i morgen kveld:

Her blir det spredte dykk ned i mange tematikker, men den røde tråden handler om å gå! Hvor selvsagt tar vi ikke denne svært komplekse aktiviteten? Det er utrolig mye spennende histori, kultur, filosofi, religion og politikk ved å gå – og jeg skal berøre det meste litt på overflaten. Dette blir ingen PhD-reise der jeg kan alt om ingenting. Heller stikk motsatt, at jeg kan ingenting om nesten alt… 🙂

Skal definitivt fortsette med å lese meg opp å denne tematikken. Jeg går jo mye mer enn jeg padler.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.