Klimasøksmål

I dag var jeg på et åpent møte om Klimasøksmål på Grønt senter. Veldig interessant.

Kanskje spesielt i dag. Har jobbet ganske intenst med foredrag for å få tid til å klatre i ettermiddag. Da jeg kom ut av kontoret var det bemerkelsesverdig varmt. T-skjortevær i mars? Joda, 21 grader sa de som kjørte at temperaturmåleren hadde vist. Den 27. mars? Jeg har opplevd varmt vær i april før, men i mars? Dette er både utrolig deilig og veldig skremmende på samme tid…

Ble en fin økt, og gikk 5+ led! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.