Åpent fyr

Ankom Odderøya fyr litt før 08.30 i dag tidlig, og vasr kjapp til å få opp flagget:

Satte gjærdeig til kanelsnurrer, og gjorde klart til åpen dag. Bakte til slutt 50+ kanelsnurrer med litt hjelp. Foccacia og suppe var det også. I løpet av dagen har det vært innom over 150 stk, og i dag var vi 4 stykker fra Venneforeningen som holdt det gående. I starten var jeg alene, og da blir det litt mye. Men, i ettermiddag var vi 3-4 stk, og da går det bra.

Årsmøtet var vi også fire stykker på, og det var koselig. Og ikke minst ganske stille etter at det har gått inn og ut folk av fyret i hele dag. 112 stykker hadde skrevet seg inn i boka, og 7 nye støttemedlemmer i foreningen. Besøk fra både Slovakia og Frankrike!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.