Ny instakonto og nettsted

Bak i hodet mitt ligger boken “Padleperlerpå Sørlandet”. Der vil jeg gjerne presentere padleturer fra bøkene jeg har skrevet før (www.padleguiden.no). I år skal jeg planlegge og søke finansiering, og kanskje blir det bok i 2020? I alle fall har jeg sikret meg Insta-kontoen padleperler:

Det blir nok ikke så mye aktivitet der i år, men så at @padleturer var tatt, så da er det like greit å sikre seg… Tar gjerne i mot mulige finansieringskilder. En tilsvarende bok i Bergensområdet ble finansiert av kommunen og friluftsrådet. Denne boken vil dekke for mange kommuner, men kanskje friluftsrådene kan være en del av pakka.

Litt senere på dagen ble det til og med tid til å etablere et lite statisk nettsted for padleperler.no:

Vi får se – nå er i alle fall frøet sådd! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.