Travelbug på langtur

Jeg har en travelbug jeg har kalt KAYAK1. Den har nå havnet i Guatemala!

I beskrivelsen har jeg angitt:

Jeg vil gjerne være i cacher som kan padles til – dvs nære havet. Aller helst liker jeg meg på øyer.
This travelbug would like to stay in caches near the ocean, and it loves islands!

Og den har virkelig fått reist… Hittil har den vært i 508 bokser, og reist 18.890,9 miles. Det er nesten 30.400 kilometer! Jordens omkrets er ca 6378 kilometer ved ekvator. Det betyr at den nå nærmer seg 5x rundt jorda i distanse! (Her har jeg blingsa på radius og omkrets. Riktig tall – se nedenfor – er nærmere 40.000 kilometer – så den nærmer seg EN gang rundt jorda!)

Dette er min første travelbug, og den må sies å ha vært en suksess! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

2 svar til Travelbug på langtur

  1. Min eneste erfaring med geocacher er fra en fjelltur med kolleger. Ved en av vardene på Hallingskarvet begynte en å grave i steinene. Det så jo litt rart ut, og en nyansatt blant oss stusset over at ingen av oss andre reagerte på oppførselen hans. Den nyansatte trodde at vi var vant til slikt fra hans side. Det viste seg selvfølgelig at han lette etter en cach.

    Det er imponerende at KAYAK1 har overlevd så lenge og så mange forflytninger. Men relativt jordens størrelse har den ikke reist fullt så langt som du skriver. Km-tallet du nevner er jordens radius ved ekvator. For å få omkretsen må du gange med to pi, og får da ca 40 000 km.

  2. Lars sier:

    Takk for oppdatering Hans Petter. Jeg har krøpet til korset ovenfor. Stusset litt over at det ikke var lenger, men det gikk for fort i farta! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.