Glede – Glød – Galskap

Så blir det stående disse tre: Gleden, gløden og galskapen. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har hatt disse som kjerneVERDIER i livet, men det har blitt noen år nå. De er vel verdt å trekke frem med ujevne mellomrom – dette er nemlig blogginnlegg nr 4000! Hvem skulle ha trodd det da jeg startet opp i mars 2005?

Gjennom de snart 12 årene har jeg brukt bloggen som dagbok, huskeliste, database, bildedelingsverktøy og noen jobber har det blitt også. Selv om jeg har vært veldig streng på at den ikke skal være kommersiell. Hvis jeg har interesser i bøker/utstyr, så er dette merket.

Den viktigste funksjonen er egentlig som dagbok/database. For noen dager siden fant jeg en artikkel av Eva Dønnestad om glede: “Hva skjedde med gleden?”. Den er vel verdt en nærmere titt.

Det samme gjelder artikkelen “Tänk om friluftsliv var en medicin”. Denne må jeg vel egentlig bare få oversatt og utvidet. Dette er jo kjent materiale, men satt inn i en spennende presentasjonsform (som en medisin).

I dag fikk jeg også beskjed om at videoen som ble tatt opp i fjor sommer endelig har kommet på VID sine sider, og kanskje kan det flere menn bli fristet til å bli Livsstyrketrenere?

Jeg har i alle fall hatt særdeles godt utbytte av utdannelsen her ved Sørlandets rehabiliteringssenter (der jeg begynte i 50% stilling 1.1.17)

Så det er en godt med både glede, glød og galskap som er gjemt inne i alle disse 4000 innleggene. Linker, sitater, dikt, utdrag, bilder osv osv. Det er bare å søke – så dukker det opp både det ene og andre!

Tusen takk til Eivind og Grafikum som hjalp meg i gang for snart 12 år siden! Det har vært en fantastisk reise, og jeg bare fortsetter som jeg stevner! Mest for meg selv og for min egen del, men det er gøy å se at andre også kan finne nyttige ting her!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

4 svar til Glede – Glød – Galskap

 1. Staffan sier:

  Morsomt at du likte innlegget om felleskatalogen. 🙂
  Bruk det gjerne, vi må få mer oppmerksomhet rundt helseeffektene av friluftsliv. Ikke minst for å vise at naturen har en verdi, selv om den ikke legges i rør eller hogges ned.

 2. Lars sier:

  Jeg er på saken! 🙂

 3. Eivind sier:

  Gratulerer med innlegg nummer 4000, Lars, vi gleder oss til de 4000 neste! 😀

 4. Lars sier:

  Tusen takk Eivind! Det gikk nesten 12 år på de første 4000. Kanskje jeg rekker 10.000 før jeg blir 60? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.