Amok Draumr 3.0

I natt har jeg hatt første natten i Amok Draumr 3.0 fra Amok. Her finner du mine erfaringer etter første natta. Og sånn så den ut da jeg forlot “redet” kl. 06 i dag tidlig:

Fra før har jeg en del netter i xPed sin hengekøye, og dununderlaget deres var med denne gangen også. Oppsett gikk greit i mørket, men hadde sett på video på YouTube først. Tror det er en fordel å ha liggeunderlaget så hardt som mulig for å sperre ut bunnen, så etter noen minutter tok jeg meg bryte å blåste inn litt mer luft. Soveposen (og jeg) skled litt nedover mot fotenden, men når jeg lå på siden var det helt greit. Men, synes det ble for mye press mot beina når jeg lå horisontalt. Skal prøve med lengre underlag neste gang. Hadde 7DLX nå, men har et gammelt 9DLX som jeg får teste… Håper senga blir litt lenger da. Har sett andre også som har kommentert dette.

Ellers har jeg ikke allverdens å bemerke. Den virker like solid som xPed sin, og du ligger rettere (selv om jeg da ikke lå helt i vater). Lommene inne i selve hengekøya er en vits. Ting hopper rundt når du beveger deg. Tarpen er litt mindre tror jeg, men sjekk målene før du tar det 100% innover deg.

Min første natt i hengekøye i januar, og frøs ikke noe på ryggen med DownMat 7DLX. Det var 11 minus da jeg kom tilbake hit i morges. Våknet litt over 04 av at jeg var litt kald på oversiden av hoften, men hadde et militærpledd i sekken som jeg greit nådde fra soveposen (En gammel Tyin Winter – syntet).

Blir nok ikke siste natta dette nei – men skal ha med større liggeunderlag neste gang. Kanskje det hjelper for å bli litt mer i vater også, eller må jeg bli enda tjukkere i hue?

(For de som måtte lure: Denne saken er overhodet ikke sponset. Har søkt om å bli forhandler for Amok, men de svarte aldri på henvendelsen.)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.