Godt nytt år!

Da nærmer året 2016 seg slutten. Det har vært et utrolig innholdsrikt år, og hver dag er spennende!

Selv om det jo er en sannhet med noen modifikasjoner. Nå er snart kl 18, og jeg sitter på kontoret… Her har jeg oppdatert bokoman.no og nettsiden til Naturvernforbundet i Vest-Agder. Pluss at jeg så smått har begynt å pakke til neste uke (første ordinære arbeidsuke ved Sørlandets rehabilitering). Litt smårydding har det også blitt.

I korte trekk er jo dette året viet til å bli Livsstyrketrener, og å få et sted å praktisere. I desember landet jeg hos Sørlandets rehabilitering, og det er jeg veldig godt fornøyd med!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.