Uke på kontoret

Denne uka på kontoret har gått veldig fort, og jammen ble det ikke litt leking på en fredag ettm:

Det er ett av bildene fra onsdag som har fått speilet seg litt… Artig effekt når åra var sånn!

I begynnelsen av uka var det både padling og forberedelser til foredrag. De siste to dagene har jeg prøvd å konsolidere litt, men har ikke avdekket så mye mer enn litt av k´en. Men, en del hyggelig møter/mennesker har det blitt på veien. Det er jo en hel uke i neste uke også. Merker jeg skyver sånne regnskapsting litt foran meg, men får begynne med ny frisk til uka!

Nå er det i alle fall snart et nytt julebord, og så er det julelunsj i morra. Må være en del i aktivitet disse dagene kjenner jeg. Det er stort press på matfronten!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.