Ny soloppgangsafari

I dag var det nok en mulighet til flott soloppgang, og det ble det virkelig!

Tok ut hele 45 bilder som jeg la til albumet “Soloppgangsafari 2016” på Flickr.

På så klare dager som i dag er det fint å være ute fra 0800. Det var allerede i gang da jeg la på vannet fem over, men hadde jo sagt 0815. Folk la ut i litt forskjellige grupper, og en kom fra Randesund. Til slutt var vi 9 stk i kajakk som fikk meg seg soloppgangen denne dagen. Her er noen flere smakebiter fra dagens fotofangst:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.