Ny fotogenre

Etter Kalymnos har jeg fått litt dilla på å speile foto (det er visstnok litt “barnslig”, men jeg synes det er lite spennende hver gang…. Ble inspirert av en artikkel jeg fant der nede.). Så nå har jeg fått et lite galleri på Flickr med sånne bilder:

Har du lyst til å prøve selv? Finn et bilde du tror kan passe, og så speiler du det først horisontalt. Resultatet speiles så vertikalt. Etterhvert får du en “feeling” med hva slags bilder som gir kul effekt. Skybilder er spennende, og jeg synes også bildene jeg har laget av fyrlyktprismene blir stilige. Horisontlinjer og stille vann… Mulighetene er uendelige! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.