Oppmerksomhetstrening og stressmestring

Her om dagen kom jeg over et kompendium/hefte med denne tittelen fra 2008 som ligger fritt til nedlasting. Det er skrevet av Michael de Vibe, og han har jeg veldig gode erfaringer med. Gleder meg til å lese det!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Oppmerksomhetstrening og stressmestring

  1. Lars sier:

    Da har jeg lest igjennom, og her var det mye bra! I innledningen står det:

    “Når vi ikke har kiontakt med væren-dimensjonen i oss, som kan forbinde oss med alt annet som ER til stede, opplever vi ofte illusjonen av atskilthet. Vi kan da føle oss alene og forlatt, og dette fører ofte med seg angst og frykt. Det som skaper atskillelsen er vår identifikasjon med innholdet i sinnet. Vi tror vi ER våre tanker, følelser og meninger. Støyen fra sinnet hindrer oss i å finne den indre stillhet som åpner oss for å oppleve væren”.

    Anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.