Oppmerksom morgenstund

I boka «Wherever You Go, There You Are» av Jon Kabat-Zinn er det en spennende måte å våkne på. Han skriver:

Ask yourself: «Am I awake now? Do I know that the gift of a new day is being given to me? Will I be awake for it? What will happen today? Right now I don´t really know. Even as I think about what I have to do, can I be open to this not-knowing? Can I see today as an adventure? Can I see right now as filled with possibilities?» (s. 182-183)
Spør deg selv: Er jeg våken nå? Er jeg klar over at denne nye dagen er en gave som er gitt til meg? Er jeg klar og våken til å ta i mot den? Hva vil skje denne dag? Akkurat nå vet jeg faktisk ikke. Selv om jeg tnker på hva jeg har å gjøre, kan jeg være åpen også for ikke å vite? Kan jeg se på denne dagen som et eventyr? Kan jeg se at Nuet – akkurat NÅ – er fylt med muligheter?» (Min oversettelse)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.