Flott helg

Etter min første arbeidsuke på Eiken Rehabiliteringssenter gikk jeg rett i klatreveggen på AQ på fredag, og avsluttet med badstu.

oksoy-horisont

Lørdag ble det flere rusleturer, mer klatring/badstu og en kontorøkt. Så var det julebord på kvelden med Kristiansand kajakklubb der jeg snakket om “Takknemlighet” (se forrige bloggpost).

Søndagen tok jeg en ganske lang løpetur (22km/3,5t), og gjorde ikke så mye mer egentlig. Utrolig deilig. Fant rytmen – og ser vel mer på det som meditasjon enn som slitsom trening. Bildet øverst i blogposten er utsikten jeg hadde (lettere modifisert) da jeg kom tilbake til byen igjen – tatt ytterst på Tangen. Fantastisk novemberlys!

Nå er det mandag kveld, og jeg har hatt nok en god dag i Eiken! Avsluttet dagen med en spinningøkt med kollegaer. Lenge siden sist, og fortsatt veldig gøy. I kveld har jeg også fått prøvd badstua her, så nå begynner jeg å bli husvarm! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.