Kalymnos 2016

Det er tre år siden sist, og utrolig godt å være tilbake igjen. Selv uten Herman å ta bilder av. Nå har vi vært her en snau uke, og har en snau igjen. Her er noen øyeblikksbilder og highlights:

img_4306

img_4299

img_4281

img_4268

img_4252

img_4255

img_4223

img_4239

img_4251

De siste månedene har jeg for alvor begynt å lede ruter, og det har blitt en del leding her nede. Målet har vært å gå en 6a på led, men det har ikke latt seg gjøre enda (selv om det har vært veldig nære). Har dog gått en, men den var bare 6a på veggen, og ikke i guideboka. Men, i dag (lør 29.10) gikk jeg en 6b+ på topptau (etter først å ha ledet halve ruta). Det er rekord på topptau om ikke annet. Dessuten har jeg gått flere lange 5b/5c på ca 30 meter på led. Men, ruter på 5-tallet teller liksom ikke…

Jeg har også etablert et eget galleri med bilder fra Kalymnos 2016. Det blir jo ikke det samme uten en haug med klatrebilder, men så har jeg fått klatra MASSE selv i stedet. Denne gangen ble det bare en hviledag, og en dag da jeg syklet i stedet (66 km og 2162 høydemetre…)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.