Keiservarden i Bodø

Etter konferanseslutt i dag tok jeg turen til bodøværingenes favoritturmål: Keiservarden. Her er utsikten fra toppen mot Landegode:

img_4187

Brukte ca 3,5t t/r Scandic Havet, og det er ca 13 km med nærmere 400m stigning tilsammen. Da gikk jeg rolig, men det er ikke en tur en kan gjøre i pausen på en konferanse (uten at den blir litt lang…)

Det har vært en veldig spennende konferanse, men hadde veldig behov for å bevege meg litt. Så får jeg fortsette med referat i de to foregående bloggpostene utover kvelden og i morgen. Det blir en lang reisedag i morgen, så da får jeg pakke datamaskinen lett tilgjengelig.

Flere bilder i fra Bodø finnes i galleriet “Bodø”.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.