Fantastisk dag!

I dag gikk turen til Sørskot-Tind i fantastisk høstvær. Ikke en sky, og fullstendig vindstille! Det aner meg at dette hører til sjeldenhetene her i Steigen. Kameraet har gått varmt, og i dette galleriet finner du 50 bilder. Her er ett av dem:

img_3994

I det hele tatt er Steigen et paradis både med fjellsko, klatresko og kajakk. Litt lenger inn er det fantastiske forhold for forskjellige former for ski også. Hit må jeg tilbake… Også så hyggelige folk!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.